Mobiliteit is de sleutel bij verkoeling

Mobiliteit verkoeling

Een onopvallend ontwerp zorgt voor een nette, schone uitstraling.

Mobiliteit staat voorop bij onder andere mobiele airco’s. Ze kunnen worden geleverd met een geïntegreerde, op een unit gemonteerde vorkheftruck of met zwenkwielen.

Door de kanaalfunctie zijn deze units ideaal voor tijdelijke koeling of verwarming bij renovatieprojecten. Andere toepassingen zijn onder meer spotkoeling of verwarming en tijdelijke koeling wanneer de airconditioner van het gebouw uitvalt voor onderhoud. Andere toepassingen zijn onder meer het leveren van extra koeling of verwarming wanneer dat nodig is om het bouwsysteem uit te breiden. Deze draagbare apparaten kunnen alleen koelen of koelen en verwarmen. Aan de andere kant zijn deze units aanpasbaar aan uw specifieke vereisten vanwege een grote verscheidenheid aan opties.

De mobiele airco: mobiliteit staat op nummer één

Bij de mobiele airconditioner staat mobiliteit op nummer een. Doordat je deze apparaten van kamer naar kamer kunt verrijden kun je ‘m lekker efficient gebruiken.

Ook hoef je er geen drie te kopen voor in iedere kamer één. Zo ben je lekker efficiënt bezig!

Net als onze alles-in-één keuze van Whynter, is deze dubbele slang 12.000 BTU-koeler en ontvochtiger geschikt voor een kamer tot 400 vierkante voet. De 24-uurs programmeerbare timer en meegeleverde afstandsbediening helpen u de koeling de hele dag beter te beheren.

Whynter beweert dat het tot 76 pints per periode van 24 uur kan ontvochtigen, terwijl het door de fabrikant beweerde geluidsniveau lager is dan 52 dBA, dus het zou gemakkelijk moeten zijn om te slapen tijdens de werking. De meegeleverde opbergtas helpt alle onderdelen en accessoires bij elkaar te houden voor opslag in de winter.

Dyson

Deze persoonlijke ventilator van Dyson is het beste voor plaatsing bij u in plaats van installatie voor een hele kamer. Het bevat een HEPA-filter dat de omgeving helpt zuiveren en beweert 99,97% van de allergenen en verontreinigende stoffen te verwijderen.

Door het kleine formaat is hij ideaal voor plaatsing op een bureau of nachtkastje. U kunt de richting van de luchtstroom aanpassen door de positie van de bovenste koepel te verplaatsen, deze zal een beetje anders zijn dan andere draagbare AC’s – met meer een gerichte luchtstroom in plaats van een bredere distributie.

Goede apparaten zijn uit de Dyson Pure Cool-serie.

Geef een antwoord