De startups waar we heel trots op zijn

Scoozy

Scoozy is ‘s werelds best uitziende en makkelijkst te gebruiken mobility scooter voor mensen die (tijdelijk) minder mobiel zijn. Met Scoozy rij je slim, veilig en in stijl.

Baggyboys

Shop handsfree met BaggyBoys. Laat al je aankopen naar huis, hotel of pick up point sturen en hou je handen vrij.

ViaTim

Pakketten ontvangen, verzenden en retourneren op jouw moment via buurtgenoten. Dat is ViaTim in een notendop. Om dit mogelijk te maken bouwen wij aan een netwerk van ViaPunten.

Evanet

EVA biedt met het Powercube ecosysteem mobiele energie op maat en slaat zo voor haar partners een brug naar lange termijn duurzame oplossingen.

SD-insights

Afleiding, vermoeidheid of een druk werkschema zorgen voor een verhoogd risico op een ongeval. SD-Insights ondersteunt medewerkers in hun rijprestatie met een online rijtraining. SD-Insights is tech startup van YES!Delft.

Feetzdock

Een fietsenstalling kennen we allemaal wel. Maar Feetzdock is net even wat anders. Deze bijzondere fietsenstalling is geautomatiseerd en kan op een klein oppervlak veel fietsen opslaan. Feetzdock kan zowel bovengronds, ondergronds als op het water worden geplaatst.

Semiotic Labs

Semiotic Labs voorspelt wanneer en waarom machines falen. Onze klanten gebruiken onze Smart Condition Monitoring Services om onderhoud in te plannen voordat machines falen. Daarmee verhogen we de operationele betrouwbaarheid en verlagen we de kosten voor onderhoud.

Parkeagle

PARKEAGLE heeft een slimme sensor oplossing voor bedrijven en steden om hun parkeercapaciteit efficiënter te benutten en voor automobilisten om snel een vrije plek te vinden.

Mobility heroes

Maak van jouw auto een deelauto, zodat je hem kan delen met buren of bedrijven. Onze app vervangt de autosleutel en regelt de administratie. Deel een auto, deel de kosten.

Mypo

Steeds meer wordt er online besteld. Gemakkelijk ‘s avonds kleding bestellen. Vaak worden die bestellingen overdag bezorgd op het moment dat je niet thuis bent. Dan moet het nog een keer worden aangeboden. Op die manier zijn er heel wat extra ritten in de stad. Mypo biedt hiervoor een oplossing. Mypo is een drie startups die is uitgeroepen tot Showcase.